Du kan bruke hvilke høykvalitative næringstilskudd som helst. Du bør forsikre deg om at de kosttilskuddene du velger, er av høyeste kvalitet, for å oppnå et maksimalt opptak i kroppen. Se til at mineralene er aminosyrebundet.

Her er litt om tilskuddene som TEI tilbyr;
Trace Nutrients er utviklet av TEI i løpet av mange års studier som innbefatter hårmineralanalyser av hundretusenvis av mennesker. Vår forskning er tilegnet forsøkene på å forstå hvordan man kan lage tilskudd som kan absorberes av kroppen på best mulig måte. Det er derfor Trace Nutrients er utformet slik at de også inneholder synergister, eller ”hjelpestoffer”, som gjør dem mer lettopptakelige og dermed også kostnadseffektive. Så når du for eksempel benytter Trace Nutrients Magnesium plus så får du ikke bare magnesium, men også dette mineralets synergist – vitamin B6 – hvilket støtter absorbsjonen av magnesium.

Naturligvis er de fleste av produktene i Trace Nutrients-serien utformet slik at de ikke skal fremkalle allergier – de inneholder hverken hvete, gjær, soya, alfalfa, melk eller mais. De inneholder heller ikke salt, sukker, stivelse, bivoks, hydrerte oljer, artifisielle fargestoffer, smaksstoffer eller konserveringsmidler. Alle våre mineraler er aminosyrebundne for å gi en maksimal absorbsjon.