Vil du bli HMA-terapeut? Klikk her!

Selvinnsikt Ernæringstester AS er den norske representanten til NutriTech, som jobber nært med det ledende amerikanske miljøet for hårmineralanalyser gjennom Trace Elements Inc. og Dr. David Watts. Vi er opptatt av helhetlig helse basert på selvinnsikt. Noen ganger er det det mentale som gir ubalanser, andre ganger det fysiske, men ofte i en kombinasjon.

Husum Sissel
Sissel Håkonsen har utdannelse fra Datahøgskolen, har en Bachelor fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i Coaching og Ledelse og er sertifisert Life Coach i. Hun har mer enn 20 års erfaring fra privat næringsliv, blant annet innen HR, undervisning, service og kommunikasjon, og er sertifisert på personlighetstype verktøyet MBTI® Type Indicator og arbeidslivskartleggingsverktøyet vip24.

JanHaakon2

Jan Håkon Håkonsen er ingeniør, har en Bachelor of Arts fra University of California og en MBA fra Handelshøyskolen BI. Han har mer enn 20 års erfaring fra privat næringsliv hos blant annet Kraft og Orkla. Han eier og leder selskapet ArcticSource1.  Jan Håkon har også grunnfag i medisin og jobber i Selvinnsikt Ernæringstester AS, hvor han bruker hårmineralanalyser som et viblank_imagektig verktøy.

 

Er du en lege eller terapeut som ønsker å ta i bruk hårmineralanalyser?
Kontakt oss og bli en del av verdens ledende fagmiljø.

Selvinnsikt Ernæringstester AS
Storgaten 21, 3126 Tønsberg
Telefon: 97596861
E-post: kundekontakt@selvinnsiktas.no