Vil du bli HMA-terapeut? Klikk her!

Artikler i media

(15.09.20) Tønsbergs Blad: «Jeg er glad kreft ikke smitter!» (Last ned som pdf)

Pressemeldinger

Tunsberg Medisinske Skole utdanner hårmineraleksperter

(14.1.19) Hårmineralanalyse har møtt sterk motstand fra etablerte medisinske miljøer, men siden det i 2013 ble bevist at Trace Elements, Inc. og de andre ledende laboratoriene i USA faktisk målte det de påsto å måle, har pilene pekt oppover. Nå har Tunsberg Medisinske Skole i samarbeid med Selvinnsikt Ernæringstester AS etablert et grundig og omfattende introduksjonskurs i faget, som er rettet mot leger, natur- og ernæringsterapeuter, samt andre med interesse og innsikt i kostholdslære.

 

Selvinnsikt Ernæringstester AS og Isblå AS med plattform for naturterapeuter

(30.11.17) «Den sterkeste internasjonale trenden i 2017 er individuelt tilpasset ernæring og da nytter det ikke å foreslå standarddietter som løsning», sier Jan Håkon Håkonsen» i Selvinnsikt Ernæringstester, og fortsetter; «vi innleder derfor et bredere samarbeid med Isblå, for å lette hverdagen til norske terapeuter»

 

Kampanje for å avdekke tungmetallforgiftninger

(12.3.15) Tungmetallforgiftninger kan være underliggende årsak til mange «uforklarlige» plager. Hårmineralanalyse (HMA) er den sikreste måten å avdekke problemet. «Min erfaring er at rundt halvparten av de som er bekymret for at de er tungmetallforgiftet, faktisk er det og kan trenge hjelp», sier Jan Håkonsen, Selvinnsikt Egen Helse, og fortsetter: «Det er derfor jeg er så positiv til tungmetallkampanjen i uke 13 (23-29 mars, 2015) når alle terapeutene i nettverket vårt gir 50% rabatt, for nettopp å sette fokus på og tilby hjelp til de som bærer på denne ekstra børen».

Nye websider for hårmineralanalyser i Norge

(1.2.2015) Målet er å kommunisere fordelene ved å bruke hårmineralanalyser (HMA) som supplement til blodprøver, og hvem som er best tjent med å ta det i bruk, sier prosjektleder Sissel Husum i Selvinnsikt Egen Helse. Websiden www.haranalyser.com er nyttige for både leger, naturterapeuter og andre som er interessert i fordelene ved bruk av HMA som verktøy.

Selvinnsikt Egen Helse skal teste for kvikksølv på ArcticSource1 kunder

(11.9.2014) Selvinnsikt Egen Helse har fått en kontrakt for å teste «alle som ønsker det» for tungmetaller på de ulike utstillinger og messer ArcticSource1 skal ha tilstedeværelse på i 4. kvartal 2014. Fokus for ArcticSource1 er kvikksølv, som typisk kan finnes i mennesker som spiser for mye stor og fet fisk. ArcticSource1 markedsfører hovedsakelig Omega-3 produkter av ekstrem høy kvalitet til det amerikanske markedet, men har også salg i Europa, Kina og Brasil.

Selvinnsikt Egen Helse er valgt til ny representant for verdensledende laboratorium i Norge

(28.8.2014) Trace Elements, Inc. er et verdensledende laboratorium på hårmineralanalyser. Det er sertifisert av “The Department of Health and Human Services” i USA og inspiseres jevnlig av myndighetene. Kvaliteten i deres analyser regnes å være i særklasse og grunnleggeren av laboratoriet, Dr David L. Watts, er internasjonalt respektert. Hans medisinske forskning har ledet til mer enn 50 publiserte artikler og han benyttes som foredragsholder over hele verden. Nutri-Tech er ansvarlig for Norden og er selskapet som har utnevnt Selvinnsikt Egen Helse.