Vil du bli HMA-terapeut? Klikk her!

Vi tilbyr hårmineralanalyser fra verdensledende Trace Elements, Inc., USA, som har 30 års erfaring innen fagfeltet og er representert i mer ennn 40 land. Grunnleggeren av Trace Elements, Inc., Dr. David L. Watts er en internasjonal størrelse innenfor næringsmiddelforskning, og benyttes som foredragsholder over hele verden.

Dr. Watts’ kliniske erfaring og forskning har vært fokusert på studier av mineralvevsmønster i menneskelig hår. Gjennom studier av mer enn 200.000 analyser har han kartlagt forholdet mellom mineraler, vitaminer og det neuro-endokrine systemet. Han har videre kategorisert vitaminer, mineraler, urter, næringsmidler, vann og medisiner i spesifikke kategorier avhengig av deres metabolske effekt. Forskningen hans har ledet til utviklingen av individuelle mineralmønster assosiert med ulike sykdomssymtomer, metabolske typer og også psykologiske kjennetegn. Dr. Watts har publisert mer enn 50 vitenskaplige artikler og  han arbeider i dag som forskningsjef hos Trace Elements, Inc. 

Analyserapport

Analyserapporten inneholder personlige kostholds-forslag og et valgfritt kosttillskuddsprogram for pasienten. Det er ikke nok å lese rapporten på egenhånd, og det er viktig at du samarbeider og bruker din terapeut for å oppnå størst effekt ved å legge en plan som passer for deg, basert på de mest relevante faktorene i livet ditt.

Oppfølging

Du kan ta oppfølgingstester som viser eventuelle fremskritt og forandringer. Erfaring viser at en god terapeut kan hjelpe rundt 90 % av de som kommer for å få veiledning og hjelp. For noen, særlig hos yngre mennesker, ser vi ofte  raskt ønskede resultater. Naturlig hos eldre er at det kan det ta noe lengre tid.

Pasientrapporten bestilles på norsk, men du kan også motta den på andre språk.