Vil du bli HMA terapeut? Klikk her!
DIANA_1 Diana Vågenes

Diana er registrert homeopat MNHL og tilbyr hårmineral analyser og matintoleranse tester hos Arena Helse i Drammen. Hun er den terapeuten som har lengst erfaring med kombinasjonen håranalyser og matintoleranse tester. Hun fokuserer på personlig og helhetlig behandling ut fra kundens behov. Hun har grunnfag i medisin, er ernæringsterapeut og coach, samt sertifisert Reconnective healer og Reconnection nivå III. Diana holder kurs innenfor selvutvikling, kosthold og healing.
Stein_200 Stein Flaatrud

Stein praktiserer i Oslo som allsidig og anerkjent naturterapeut med homeopati, isopati og urtemedisin som spesialområder. Han er ernæringsspesialist og utfører også matvaretesting og  mikrobetest med fokus på sopp, virus, bakterier og  parasitter. Han er en ettertraktet kurs- og foredragsholder.

SONY DSC Silje Tuxen Thingvoll

Silje driver en allsidig praksis i Stavanger. Siden 2001 har hun samarbeidet med Trace Elements og anbefaler ortomolekylær  medisin i form av håranalyser. Hun er utdannet innen flere naturmedisinske behandlingsmetoder fra Norge, Sverige, USA og England, inkludert soneterapi, refleksologi, massasjeterapi, vakuum terapi, kinesiologi, vitamin- og mineralterapi, tankefeltterapi og coaching.

JanHaakon2 Jan Håkon Håkonsen

Jan Håkon har mer enn 20 års erfaring innen mat og ernæring hos Kraft, OmegaTech og Orkla. I tillegg til ingeniør og økonomiutdannelse på Master nivå har han medisin grunnfag.
Han eier og leder selskapet ArcticSource1 og arbeider som naturterapeut i Selvinnsikt Egen Helse med fokus på ernæringsterapi.