Velg fylke:Velg by/sted:
    


Viser alle terapeuter


Grethe Wauer Eriksen

Adresse: Rambergvn 25 C, Tønsberg
Telefon: 90052968, E-post: g.w.e@online.no, Web: http://www.grethewauer.no

Utdannet ved Encefalon, 2 årig høgskole i grunnmedisin. Kostveiledning. Spesialfelt: ADHD, Tourettes syndrom, OCD. Foredragsholder. Kvinnen bak profeten Esekiel brød.

Silje T. ThingvollALLAN OLE GUNNAR FJELSTRUP

Adresse: LØKKEVEIEN 16, Stavanger
Telefon: 90206326, E-post: allan@fjelstrup.no, Web: http://www.fjelstrup.no

Dr. Allan Fjelstrup er kjent for sin viten om naturmedisin og skolemedisin, alene hver for seg eller hånd i hånd med hverandre. Dr. Fjelstrups blogg: www.9420.vgb.no Her kan du gå inn å lese om forskjellige ting som han og pasientene brenner for! Har du synspunkter eller tips om evt. endringer ber vi deg sende oss en epost om dette. Ønsker du å bestille time eller snakke med legen direkte? Ring 90206326 bruk Skype: dr.allan-fjelstrup eller send oss en epost : allan@fjelstrup.no For helhetlig diagnostikk og dokumentasjon, som sikrer årsaksrettet helhetlig behandling, individuelt tilpasset og skreddersydd den enkelte klient/pasient - utleveres/fremsendes relevante prøvesett , "testkits" slik at prøvene kan tas når som helst/hvor som helst, slik som det passer for deg. Komplett grunnelement-analyse basert på enkel hårprøve; - alle livsviktige mineraler og spormineraler/sporstoffer samt giftige metaller / giftige tungmetaller inkl. rapport og terapianbefaling www.traceelements.com Kontrollanalyse etter mineralterapi Kontrollanalyse ved funn av giftige tungmetaller i standard hårprøve: GRATIS MVH. Dr. A. Fjelstrup, Løkkeveien 16, 4008 Stavanger.

Homeopat Kirsten Nyseth

Adresse: Carl Grøndahlsvei 1, Oslo
Telefon: 22950101/ 911 36 893, E-post: nyseth@sareptashus.no, Web: http://www.sareptashus.no

Jeg har jobbet som homeopat i 23 år og har praksis på Tåsen i Oslo.

Ann Frandsen

Adresse: Odd Husbysv 52, Trondheim
Telefon: 91881986, E-post: ankafra@online.no, Web: http://fiinbeckogfia.no


Turid Solheim Amundsen

Adresse: Venåsveien 19, Oslo
Telefon: 99791435, E-post: turidsol9@gmail.com, Web: http://www.turidamundsen.no

Hårmineralanalyse, EFT, Urtemedisin. Kostveiledning, blodtypedietten. Har mastergrad i urtemedisin i 98. Lang erfaring. Holder foredrag i kosthold, spesielt for unge familier, som vet for lite om dette. Spesielt interessert i å lære folk om autisme og adhd, og hva de kan gjøre selv

Liselotte Greèn

Adresse: Lille Edet 6 a, Halden
Telefon: 4797941226, E-post: liselotte.green@yahoo.no, Web:

Sertifisert mineralanalyseterapeut fra Trace Elements inc. Dallas, USA. i hårmineralanalyser og metabolic typing. Kost og ernæringsveiledning ved ulike former for allergier. Blodtypedietten. ADHD;Tourettesyndrom.

Anne Berit A. Melkild

Adresse: Post:Øvregt.33 Besøk:Kongsvn.8, Tretten
Telefon: 90874465, E-post: ab-melki@online.no, Web:

Utdannet hos Axelsons Body Work School i Vitamin/mineral/symbioseterapi og som Diplomert Friskvernkonsulent. Sertifisert terapeut i hårmineralanalyse med metabolic typing. Utfører klassisk massasje,hårmineralanalyser, vitamin/mineralterapi,kostholdsveiledning, stresshåndtering/avspenning,livsstilskurs. Jobber både ute i bedrift og i egen klinikk.

Inga-Marta Skumsnes


Soneterapi ,Øyreakupunktur , tett masasje og Håranalyse

Margot Dagestad Carlsen

Adresse: Olav Kyrresgt.33, Bergen
Telefon: +47 91331586, E-post: bern-c@online.no, Web: http://www.abc-klinikken.no

Hårmineralanalyser/ kostveiledning. Klassisk massasje. Salg av AloeVera produkter fra FLP. Sykepleier i 70% st. v/ Bergensklinikkene.

Stein Flaatrud

Adresse: Bogstadveien 35, Oslo
Telefon: 22601044, E-post: stein@helhetshelse.no, Web: http://www.helhetshelse.no

Homeopati/Isopati. Urtemedisin. Matvaretesting, mi-krobetest(sopp, virus, bakteriersitter). Kosthold. Kurs&foredrag. Utvikling(og opplæring) av produkter for helsekostbransjen. Viderutdan-nelse for terapeuter. Helhetshelse har også tannlege, massasje, reflex- olog, kvantemedisin, Psych-k, m.m..

Wenche Bjørnsund

Adresse: Nedre Ånstad vei 22, Sortland
Telefon: 48131394, E-post: wbjornsund@gmail.com, Web:

Homeopat MNHL Akupunktør NAFO Bioresonansterapi Kost og ernæringsutdanning fra Høgskolen i Harstad Tar også hormon- og matintoleransetester (BMLab, York)

Guri Helene Næss

Adresse: Trøgstadveien 1, Boks 56, 1801 Askim, Askim
Telefon: 924 27 206, E-post: sn@bedak.no, Web:

Hårmineralanalyseterapeut, fotsoneterapi, kinesiologi, massasje og kostveiledning. Bred og allsidig erfaring. Jobbet som terapeut siden 1981 i egen klinikk.

Terje Valentinsen


- Biopati - Phytoterapi (urtemedisin) - Hårmineralanalyse - Matintoleranse (testen hos EU Biotek) Bruker intervju, irisanalyse, spørreskjemaer og introspect som hjelpemiddel for analyse

Berit Bjørnstad

Adresse: Jernbanegata 18-20, Askim
Telefon: 92 26 95 99, E-post: be-bjoer@online.no, Web:

Hårmineralanalyse Soneterapi Energimassasje Salg av aloveraprodukter

Eva M. Gamst

Adresse: Storslett, Rotsund
Telefon: 41273680, E-post: eva.gamst@nordtroms.net, Web: http://www.evashelsehage.no

Hårmineralanalyse, blodtypediett, magnetterapi, lyd-massasje, ørelys, smertelindring,lysterapi,salg av kostilskudd, salg og utleie av magnetprodukter.

Perdy Lillerovde

Adresse: Langelandsvegen 15, Ålesund
Telefon: 70151540, E-post: perdy.lillerovde@mimer.no, Web:

Medika Novas grunnutdanning refleksolog 1995 Medika Novas grunnkurs i Anatomi og Fysologi 1995 Vitamin og mineralkurs 1,2 og 3 Axelson Body Work School 1997 Soneterapi-Hårmineralanalyser

Kirsten Setsaas


Syre/ basebalansen i kroppen Hårmineralanalyser Mikroskopering av blod Kostveiledning Naturlig og Levende mat Mat og livsstilskurs

Siv Kristin Olsen

Adresse: Haakonsvegen 67c, Haugesund
Telefon: 97510169, E-post: siv.kristin@din-helse.no, Web:

Jeg driver med hårmineralanalyse og matintoleransetesting. Har grunnfag medisin og holder på med en bachelor i ernæring.

Synnøve Sivertsen

Adresse: Åsbygda, Vestnes
Telefon: 92689302/ 71180799, E-post: synsiv@mimer.no, Web: http://www.godhelse.info

Jeg ble utdannet sykepleier i 1980 og har allsidig bakgrunn fra norsk helsevesen. Jobber nå med hårmineralanalyser , mikroskopering av blod, healing og livsstilsveiledning. Har fokus på syre/base-balansen i kroppen

May Helen Vanderås

Adresse: "Athinahuset" Fjordgt.39, Trondheim
Telefon: 922 59 177, E-post: mvanderas@gmail.com, Web: http://biopat.net

Som Biopat og Hårmineralanalyseterapeut jobber jeg mye med å kartlegge kroppens ubalanser, og rette opp disse ubalansene. I behandlingen bruker jeg immunterapi/isopati, kosthold og livsstil, vitaminer og mineraler, samt bruk av urter til å stimulere prosesser i kroppen, men også Matintoleransetester, Irisanalyse, Kinesologi, Soneterapi og Øreakupunktur.

Karin Kvamme


Jeg er soneterapeut som også jobber med øreakupunktur, hårmieralanalyse, avslapningsmassasje m/ lymfedrenasje, ryggmassasje, lysbehandling og Ørelys.

Tove Riise Grastveit

Adresse: Trodlahaugen 95, Stord
Telefon: 996 34 660, E-post: trg@kostendring.no, Web: http://www.kostendring.no

Eg er diabetes sjukepleiar. Kan tilby kostveiledning i forhold til forebygging av livsstilssjukdomar. Tar hårmineral tester , matintolleranse tester (blir send til Tyskland) og Omega 3 og omega 6 tester (www.oil4life.no)

Lise Lemberg

Adresse: Skotbuvegen 81, Ski
Telefon: 97742119, E-post: lise@liselemberg.no, Web: http://www.liselemberg.no

Jeg tilbyr ernæringskonsultasjoner, hårmineralanalyser, ICF-Coaching, livsstilskurs etter konseptet Freeliving. Jeg har 12 års erfaring med klientbehandling. Holder til på Finstadtunet, Kråkstadveien 45, 1400 Ski. Motto: Hele mennesket i fokus!

Randi M. Hultmann

Adresse: Kirkeveien 2, Ski
Telefon: 90944545, E-post: rahult@online.no, Web: http://www.taklinikken.no

Jobber med: Kranio Sakral terapi. Tensegrity Organmassasje Reiki Master

Jan Håkon Håkonsen


Vi tilbyr enkel og grundig testing, håranalyser og andre verktøy som gir deg dypere forståelse om egen situasjon. Det gir deg muligheten til å ta bedre valg. Uten nok kunnskap er det ikke alltid lett å ta de rette grepene for å bedre helsen. Vi hjelper deg i gang og så bestemmer du hvor mye hjelp og støtte du ønsker fra oss i prosessen til et bedre liv.

Tanja Kristensen

Adresse: Konvallvegen 14, Porsgrunn
Telefon: + 47 94106587 / 92496914, E-post: helseibalanse@one.com, Web:

Jeg er utdannet Naturmedisinsk Aromaterapeut ved Shirley Price Int. College of Aromatherapy og tatt grunnfag medisin ved Encefalon. Utdannet Otopat ved øreklinikken og har div kurs innen vitamin og minerallære ved Axelsons.

DIANA VÅGENES


Velkommen til Arena Helse Vi tilbyr et bredt utvalg tester og forskjellige behandlinger, gjerne i kombinasjon. Hos oss er du som kunde i sentrum og vi skredder syr gjerne et individuelt opplegg til deg. Dette kan gi deg et raskere og bedre resultat. Trenger du hjelp, men bor langt unna Du kan få hjelp uansett hvor du bor. Behandlinger og tester kan foregå pr post, tlf og mail. Mange tester kan enkelt utføres hjemme. Ta kontakt og be om å få tilsendt et test kitt. Vi kan også hjelpe deg med informasjon, dietter og kosttilskudd. Vi har kunder i hele landet. Ønsker du en gratis vurdering Kontakt oss for en gratis vurdering av din helsetilstand. Send til diana@arenahelse.no eller ring Tlf 950 33 110 Eller gå inn på https://matintoleranse-allergi.no/matintoleranse-test/symptomsjekkliste/ og fyll ut gratis symptomsjekkliste, som du sender til oss. Vi har lang og god erfaring med hårmineralanalyser, gjerne i kombinasjon med matintoleranse testing. Vi tilbyr også coaching, homeopati hos registrert homeopat MNHL, sertifisert Reconnection healer, samt mange tester innenfor allergi, fettsyrebalanse, opioide peptider, candida og muggsopp. Vi setter kunden først

Anita Hansen

Adresse: Tingveien 20, Drøbak
Telefon: 40847599, E-post: anitashelhetsterapi@gmail.com, Web:

Anitas Helhetsterapi, v/ Anita Hansen, er sertifisert terapeut fra Trace Elements, INC, Dallas, USA. Hun har bakgrunn som helhetsterapeut og psykiatrisk sykepleier. Er utdannet psykoterapeut i TFT- tankefeltterapi, hos Mats Uldal, er Mediyogainstruktør. Tilbyr i tillegg til hårmineralanalyser, TFT-tankefeltterapi, fotsoneterapi, øreakupunktur, reiki, mediyoga i grupper og individuelt.

Marita Vangsnes


Klinikk siden 1990. Terapier; Klassisk akupunktur, triggerpunktakupunktur, lys/luftakupunktur-ioniseringsterapi/mikrostrøm, akupunktur 2000 - acu nova, copping, massasje, fotsoneterapi, Infrarød varmebehandling med Natural Healt Jadematte, hår/mineralanalyse, matintoleransetester, kostveiledning, diverse hurtigtester som blodtyping, blodprosent, kolesterol, triglyserider, lactat, blodsukker, mikroskopiering m.m.

MatLos Kompetansesenter for ernæring

Adresse: Storgaten 21, Tønsberg
Telefon: 33330033, E-post: jan@matlos.no, Web: http://www.matlos.no


Anne Britt Mallqui

Adresse: Flotmyrgata 192, Haugesund
Telefon: 47017892, E-post: annebrittmallqui@gmail.com, Web:

Urantia klinikken tilbyr: Kranio-Sakral terapi Muskel terapi Atlas korrigering Lock foot Hårminwralanalyser Kostholdskurs og kostholdsveilledning

Mariann Viken Oppedal


Hos meg får du utført hårmineral analyser, eg gir generell informasjon om kosthold, kosttilskudd og hjelper mennesker å forebygge og komme tilbake i balanse. Eg vil kartlegge det kroppen fortel gjennom test og resultat fra håranalyser, der du vil få riktig veiledning og oppfølging på veien vidare. Håranalyse er et fantastisk verktøy til å sjå heile deg og finne spesifikke problem og løysingar som kroppen din treng for å holde seg frisk. I tillegg er eg utdanna massør, fotsoneterapeut og nada akupunktør. Til daglig driv eg en helsekostbutikk (h-kjeden) i Sogndal, der eg kombinerer butikken og behandlingar eg gir. Hos meg vil du i tillegg få all den hjelp gjennom reine, økologiske og organiske å produkt både innen mat og drikke, hud, hår og kroppspleie, natursminke og andre hygiene produkt. Hos meg finn du Sogn og Fjordane sine einaste helsekost butikk med refil/påfyll ordning på mjøl, korn og frø, såper og vaskemiddel. Grønn butikk. Eg er opptatt av helse, miljø og at du skal ha det best mulig i din kropp på en så naturlig måte som mulig.