Hei Ragnhild,

Svimmelhet og dårlig balanse kan ha flere årsaker. Siden du er sjekket ut hos legen din, regner jeg med at det ikke er noe alvorlig galt med muskel og nervesystem.
Jeg har flere kunder som har kommet med tilsvarende plager. De har alle vært hos legen og tatt blodprøver, uten å finne noe galt.
Jeg har anbefalt dem å ta en hårmineral analyse, da plagene som oftes har skyldtes mangel på mineraler, noe som ikke vil komme frem på en blodprøve hos legen.
Håranalysen viser nivåer over tid, mens blodprøve er en mer her-og-nå tilstand.
Jernlager, b-vitaminer, magnesium- og kaliumnivå er viktige for et velfungerende nervesystem.
Noen ganger kan lave nivåer av noen av disse føre til at nervesystemet «tuller» litt. Det trenger ikke å være noe alvorlig galt med kroppen, men en liten ubalanse som kan føre til både svimmelhet og dårlig balanse.Håranalysen vil vise om du har ubalanse i kroppens mineralstatus, så jeg vil anbefale deg å ta en slik analyse.
Ryggplager er ofte sammensatt, men siden du skriver at den svikter dersom du står og går lenge, tenker jeg at det kan skyldes muskeltretthet. Dette henger sammen med magnesium balansen i kroppen, noe som en håranalyse vil vise deg.
Dersom du ikker har blitt utredet for ryggplagene dine, kan du eventuelt gjøre det først. På den måten vil du bli sikker på at det ikke er en skive problematikk.

Takk for din henvendelse! Jeg håper du raskt for hjelp med dine plager.

∼ Diana