Vil du bli HMA terapeut? Klikk her!

Selvinnsikt Egen Helse er den norske representanten til Nutri-Tech Scandinavia, som jobber nært med det ledende amerikanske miljøet for hårmineralanalyser gjennom Trace Elements Inc. og Dr. David Watts. Vi er opptatt av helhetlig helse basert på selvinnsikt. Noen ganger er det det mentale som gir ubalanser, andre ganger det fysiske, men ofte i en kombinasjon.

Husum Sissel
Sissel Husum har utdannelse fra Datahøgskolen, har en Bachelor fra Handelshøyskolen BI med spesialisering innen Coaching og Ledelse og er sertifisert NLP Coach. Hun har mer enn 20 års erfaring fra privat næringsliv hos Ergo Group og Hesnes Group blant annet innen HR, undervisning, service og kommunikasjon, og er sertifisert på personlighetstype verktøyet MBTI® Type Indicator.

JanHaakon2

Jan Håkon er ingeniør, har en Bachelor of Arts fra University of California og en MBA fra Handelshøyskolen BI. Han har mer enn 20 års erfaring fra privat næringsliv hos blant annet Kraft og Orkla. Han eier og leder selskapet ArcticSource1.  Jan Håkon har også grunnfag i medisin og jobber som naturmedisiner i Selvinnsikt Egen Helse, hvor han bruker hårmineralanalyser som et viblank_imagektig verktøy.

 

Er du en lege eller terapeut som ønsker å ta i bruk hårmineralanalyser?
Kontakt oss og bli en del av verdens ledende fagmiljø.

Selvinnsikt Egen Helse
Postboks 2107, 3103 Tønsberg
Telefon: 97596861
E-post: kundekontakt@selvinnsiktas.no